RSS Feed

Защо хората взимат бързи кредити?

September 4, 2014 by admin

Бързи кредити
Бързи кредити

Бързи кредити

Замисляли ли сте се колко полезни могат да са бързите кредити особено когато става въпрос за покупка на стока. Магазините предлагат промоции на десетки стоки от асортимента си. Телевизори, съдомиялни машини, телефони, готварски печки и какво ли още не, на приемливи цени, виждате всеки ден по реклами, брошури и в магазините. Но не винаги дори и на промоция може да си позволите да направите покупка от раз. И тъкмо когато мислете, че и този път няма да успеете да купите желания продукт, с усмивка ви посреща кредитен консултант, който ви убеждава да се възползвате от услугата да закупите стоката с бърз кредит. Обикновено, първата мисъл на всеки е да отхвърли предложението, но ако помислите добре, сами ще стигнете до извода, че това е едно наистина изгодно предложение.

Вижте следната ситуация: Искате нов телевизор. Вашият вече е много стар модел, няма никакви екстри и сега на промоция е точно този модел, който желаете. За жалост, дори и на промоция, телевизорът струва 800 лева, което е непосилна за вас сума. Отказвате предложеният ви бърз кредит, защото не искате да давате още 140 лева лихви, ако го вземете на изплащане. Ще се стиснете малко и ще съберете сумата за няколко месеца. Тогава обаче, точно този модел, по който сега се захласвате, няма да е вече на промоция и нормалната му цена е 1000 лева.

Не е ли грешка, че не се възползвахте от предложението за бързи кредити. Дори и с оскъпяването телевизорът ви щеше да излезе със 60 лева по-евтин. Ако бяхте взели на момента бърз кредит, още преди месеци щяхте да се радвате на нов телевизор. Само за минути и само срещу лична карта. Следващият път, не бързайте с лека ръка да отхвърляте офертата.

Е, сега вече сте наясно, че бързите кредити не винаги утежнява бюджета. Понякога един бърз кредит ви спестява пари и може да сбъдне мечтата ви.


No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>