RSS Feed

За нас и нашия бизнес

Здравейте драги читатели на блога за кредити и банкови институции - http://krediti-online.info . Нашия екип се състои от 3-ма експерти банкери и един кредитен инспектор. Ще поддрържаме този блог с целта да ви информираме за добрите и лошите кредити и как да се отървете от измамници.

Нека ви разкажем малко повече за нас.

Младите ни години не бяха изпълнени с добри мигове, познавахме се от деца и винаги сме били в бедни семейства. Работили сме какво ли не докато не взехме банков кредит за да си платим образованието.

Още от малки бяхме приятели в университета и завършихме магистратура заедно в Софийски университет със специалност финанси. След това всеки го отвя на някъде живота, на единия от нас се роди дете, а другите работеха неуморно. След време си намерих работа в голям клон на българска банка. Буквално преди година се срещнахме отново на по бира и започнахме да кроим планове за общ бизнес. Оказа се, че и 2-мата ми състуденти също се занимават с банкови институции, точно по своята специалност.

След като приключихме всякакви взаимоотношения с предишните си работодатели, ние събрахме достатъчно средства за да започнем свой собствен бизнес. Една от най-големите кредитни компании в България е наша собственост, но искаме да останем анонимни и просто да ви даваме съвети, защото знаем какво е да нямаш пари и да си в пълна немотия.

Пожелаваме Ви приятно четене в нашия блог,

Дани, Стефан, Спиро.

No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>