RSS Feed

Икономичен гардероб: начини да платите по-малко за дрехи

October 23, 2017 by admin

Всяка жена е минала по пътя, когато на млади години е искала да има всички модерни дрехи от витрините, но уви заплатата на тепърва пробиваща в кариерата не е стигала за нищо. Днес, за разлика от тези отминали времена дамите могат да вземат бързи пари до заплата и да пазаруват каквото и както си поискат.

Има моменти, в които харчим твърде много за дрехи, които дори един път остават необлечени в гардероба ни.С три вида дамски панталони: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/3-вида-дамски-къси-панталони-за-лятото всяка жена може да изкара лятото.

От тогава с годините много неща се променят и вече улегналата жена се научава какви дрехи да избира, преди да плати мисли дали ще ги облече, с какво ще ги комбинира и в какви поводи би ги носила. Така и подходът да се харчат крупни суми за дрехи е доста променен. Добри неща в гардероба се базират на важни принципи на това как да се направи икономичен и практичен гардероб.

Основният принцип: икономическият гардероб е преди всичко рационален гардероб. Той се нуждае от план и компетентно преразпределение на ресурсите.

Вторият основен принцип: трябва да платите за всичко, но можете да изберете какво да платите. Във втория случаи имате право да изберете дрехи на кредит и да изплатите накуп със следващата работна заплата или да плащате на вноски в продължение на няколко месеца. Този метод дори не се усеща, но тук помете – не отлагайте твърде дълго разсрочването, защото ще настъпи новия сезон и ще искате нови дрешки за попълнения в гардероба. Освен това, колкото повече се отлага плащането на един кредит, толкова повече са лихвите, т.т. дрехите ви се оскъпяват. http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/166- имаше-един-Иван.

Ясно е, че всички разполагаме с различни бюджети, а фактът, че за някой един плат изглежда евтин, то за друг може да бъде скъп, така че наборът от конкретни магазини може да се различава, но принципите ще бъдат общи във всички случаи.

 

Бъдете стилни и не харчите твърде много пари, а когато се налага вземете бърз кредит до заплата, за да оптимизирате гардероба!

http://krediti-online.info


No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>