RSS Feed

Как да носите тези три цвята рокля

December 13, 2017 by admin

Когато купувате нова рокля, винаги изпробвате с мисълта, това, с което ще нося. Нека се опитаме да отговорим на този въпрос, като дадем практически препоръки, които всеки от вас може да приложи към своя вкус и предпочитания.

С какво да носите зелена рокля: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/rokli/рокля-във-зелен-пепит-в-комбинация-с-ед – за зелените бижута, гривни и шал, същата цветова схема, различен тон – или по-тъмна за няколко тона или по-лека е перфектна. Например, за ярко-зелено облекло аксесоари и корали са подходящи, както тъмнозелени – нюанси на мента, така и на цвета на зелена трева. Всички нюанси на зелените са перфектно съчетани с черно, бяло и сиво, така че изберете чанти, обувки и шалове от тези тонове. И златните аксесоари в комбинация със зелено вариантите винаги са били печеливши във всяка ситуация.

С какво да носите червена рокля – червеното отлично подчертава индивидуалността на своята господарка. Той символизира страст, предизвикателство, постоянство, така че когато избирате червено, не забравяйте, че просто се задължавате да демонстрирате самочувствие, превъзходство и яркост на личността. Самият червен изглежда много ярък и самодостатъчен. Той перфектно се вписва в аксесоари от черно, бяло, тъмно синьо и сиво.

Червена рокля може да се носите с червени обувки, колани и чанти, но тонът на аксесоари трябва да се различава от основния цвят.

С какво да носите синя рокля – синята гама винаги е била и остава тенденцията на всички сезони. Но бъди внимателен с нея, няма да е подходяща за всички. Самото синьо оцветяване е доста наситено и не харесва излишъка от цветни орнаменти и аксесоари. За сините роклите са перфектни чорапогащи в черен или телесен цвят, а също са чудесно допълнение под формата на чанти, колан или шал. Бижута трябва да изберете в сребро или злато. Те са перфектно подчерта роклите, а елегантните перли са най-добрият приятел на синьо.


No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>