RSS Feed

Как и къде можем да вземем бърз кредит?

October 16, 2013 by admin

Обикновено до няколко минути ще разберете дали сте били одобрени за получаване на бърз кредит за сума между 100-1000 лева.

online krediti

online krediti

Бързите кредити се отпускат само срещу лична карта в рамките на няколко минути, а ако служителите са бързи можете да си получите парите в рамките на 5 минути.

Основното изискване за отпускане на бърз кредит е да сте пълнолетен, да работите нещо, да сте на договор и да сте поне на 21 години. Някои фирми отпускат кредити и на хора, които са на по 18 години, но тези фирми са по-скоро изключения, отколкото правилно.

Бърз кредит можете да получите почти навсякъде – в магазина, в който пазарувате, офиса на фирма за плащане на сметки и така нататък.

Естествено, можете да получите бърз кредит и в офиса на банка. Тези кредити се наричат бързи кредити, мини кредити или кеш кредити.

Няма такси за кандидатстване или ако има, те са минимални. Все пак е хубаво да прочетете условията за отпускане на бърз кредит, преди да се възползвате от тази услуга. Вярно, сумата е малка, но е по-добре да сте информирани и да знаете какво подписвате.

Изплащането на бързите кредити става на няколко вноски. Вие избирате период – 2, 3, 5,12, 24 и така нататък. Колкото по-бързо изплатите кредита, толкова по-изгоден ще бъде той за вас, защото ще платите по-малка лихва. Това е стандарт в банкирането и е хубаво да сте запознати с него.

Микро кредитирането не е нов бизнес – той дори не е нов в България, тъй като от години се предлагат подобни кредити, но тъй като конкуренцията е доста по-сериозна, сравнена с тази преди години, условията за клиентите на тези бързи кредити се подобриха и вече са доста по-изгодни. Все пак, както споменахме по-горе, информирайте се за условията на бързия кредит, за да не съжалявате в последствие, но това едва ли ще се случи, тъй като тези кредити са сравнително „безопасни“ за вашето финансово здраве.


No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>